Forum o Football Managerze
Reprezentant Rezerw
A tu taki mój temacik, bo jestem ciekawy co Wy chcielibyście zobaczyć w nowej odsłonie FM-a
Ja osobiście nie mogę się doczekać aż w Fm-ie pojawi się bardziej rozbudowany tryb rozmów z piłkarzami, bo ten, powiedzmy sobie szczerze, jest ubogi jak chińscy rolnicy.
Ja chcialbym tryb 3 d wiem ze to jest niemozliwe raczej juz w tej odslonie 08 , lecz moze w kolejnych sam chcialbym zobaczyc jak np. odkrywam jakis talent a on potem strzela hattricka Buffonowi kazdy chcialby doswiadczyc takiego przezycia (chyba) bo niektore trafienia sa niezwyklej urody i to widac w trybie 2 d a co by bylo w 3 d . Cchialbym alby rowniez rozbudowano rozmowy motywacyjne i rozmowy z zarzadem klubu.Do uslyszonka
A ja bym chciał żeby w FM były wszystkie ligi polskie. A tak poważnie to poprawę komentarzy i pracy mediów.
Ja bym chciał żeby była ulepszona możliwość pozyskania klubu filialnego lub patronackiego. Żeby to manager prowadzący klub miał więcej do powiedzenia w tej sprawie np. Mógłbym wybrać kraj, konkretny klub lub miałbym z góry narzucić zarządowi jaki rodzaj współpracy bym chciał.
Bardziej urozmaicone rozmowy z piłkarzami i rozmowy motywacyjne.
Reprezentant Rezerw
Gdyby każdy sobie wybirał kluby filialne to od razu brał by takie z Japonii czy USA, bo wtedy kaska przychodzi.